Najnovšie recenzie zo sekcie Bordúry na stenu
IMPOL TRADE Samolepiaca bordúra bubliny svetlohnedé 50023 5 m x 5 cm
Pridané: 16. mája 2015
(naposledy upravené 16. mája 2015)
Zakúpený v TAPETY-FOLIE.sk
Málo výrazná, úzka, mne vôbec nevyhovuje, tovar chcem vymeniť za tmavšiu verziu
IMPOL TRADE Samolepiaca bordúra kvety s ornamentom modré 69009 5 m x 6,9 cm
Pridané: 16. mája 2015
(naposledy upravené 16. mája 2015)
Zakúpený v TAPETY-FOLIE.sk
Veľká škoda pre mňa, že sa nevyrába širšia, táto je dosť úzka a v interieri nie je dostačujúco výrazná, navrhujem, aby ste ju začali vyrábať aspoň 15 cm širokú, a aby mala sítejšie farby.Inak je dizajn celkom pekný, ale ak budú tie farby tmavšie bude ešte krajší..
farby sú ako na obrázku v ponuke obchodu, som spokojná
som celkovo velmi spokojný.
- pekná,ľahko sa aplikuje
pekná,ľahká aplikácia na stenu,dobrá cena
- všetko uvedené preddtýn
100% obchod
100% spokojnosť
- Pekný vzor+ľahké lepenie
- Matný povrch by bol viac vhodný
Oslovil ma vzor: jemný a "neprečačkaný" a pritom zdobný, prípomína staršie interiéry.
- pekná vzor, ľahké lepenie
- matnejší povrch by bol plus
- pekný vzor, jednoduchá manipulácia, ľahké lepenie
- privítala by som matnejší povrch - viac by sa to hodilo na stenu
- pekna farba
- slaba prilnavost na stenu
Bordura sa mi pacila ale je prilis uzka a na stene slabo drzi
- Velmi pekne oživila kúpeľňu, jednoduchá manipulácia
- Žiadne
Som celkovo spokojná
- Páči sa mi vzor. Pekne vynikne na stene. Oživí miestnosť.
- Nemám
Odporúčam nákup tohto produktu.
P+S International Papierová bordúra s ružovými kvetmi 569220 5 m x 13,5 cm
Pridané: 17. augusta 2014
(naposledy upravené 17. augusta 2014)
super farby, material
pekná, lacná, zodpovedá obrázku na internete, no ak neznížia poštovné, asi tu už nebudem nakupovať.
s tovarom som spokoná,je velmi pekný neobjavila som ho v inom obchode
- pekny a rychli obchodik
produkt som si vybrala kvoli detom,ktore chcu cars izbicku.Este sme borduru nepouzili,tak este neviem povedat aky je produkt
- Naaaadherna jemna tenka bordura, vrelo odporucam .-)
Naozaj krasne farby, jemne, no vyrazne, ziadne "vyblednute" v skutocnosti este krajsia ako na foto, posluzila ako ram obrazu na stenu a poviem vam- nic lepsie som vymysliet nemohla, proste paraaaaada!!!!!!!!!!! Vrelo odporucam :-)
- Velmi jednoducha a lahka manipulacia, farby este zivsie ako na foto :-)
Maximalna spokojnost, vrelo odporucam :-)
Objednavam cez net s malou dusickou, ak nemam osobnu skusenost a nedam na reci, radsej sa sama presvedcim a s tymito produktami som max spokojna, ak by sa chcel ktosi presvedcit, rada poslem foto aplikacie tejto a inych bordur, ktore som si na tejto stranke objednala :-)
- Super zladenie farieb, dobra sirka - odporucam :-)
Tak tento produkt si urcite nenechajte vypredat!!! Budte prvy, kto ho bude mat! Mne posluzila do obyvacky po celom obvode, obyvacku mam jablckovo-okrovej farby a veru som sa obavala tych oranzovych odtienov, niet sa coho obavat, bordura ozivila cely priestor a dokonca este viac zladila dane farby dohromady, len ju bolo treba spravne pouzit :-) proste fantazia, naozaj odporucam!!!
- jednoduché nalepenie
- super cena
dizajn
cena
Zobrazujem 121 - 140 zo 142 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Ďalšie »